Maximale smaak op 85m hoogte
Menu
Kom langs voor een cocktail bij zonsondergang, een klein hapje of een ontspannen diner! Alles is mogelijk: we hebben een dakterras, restaurant & cocktailbar én een complete vergader etage – verdeeld over drie verdiepingen! Bekijk onze verschillende menu’s met lokaal geïnspireerde gerechten en drankjes, en check of er wat bijzit dat jouw smaakpapillen doet prikkelen.
LUNCH
FOODTAILS PAIRING MENU
DINNER
SIGNATURE COCKTAILS
SANDWICHES
CLUB SANDWICH KIP | 19.5
Ei | Spek | Tomaat | Kaas
TOAST MET CHAMPIGNONS (V) | 14
Basilicum mayonaise | Rucola | Tomaat
BAGEL GEROOKTE ZALM | 15
Roomkaas | Avocado | Gekiemde groenten
SOEP
POMPOENSOUP (V) | 14.5
Za-atar | Geroosterde ui | Pompoenpitten
SALADE
CAESAR SALADE │ 19.5
Kip | ei | Parmezaanse kaas | Ansjovis
BURRATA SALAD (V) | 19.5
Zongedroogde tomaat | Balsamico kersen vinaigrette | Winter zwartetruffel
BURGERS
FLOOR17 BLACK ANGUS BURGER | 29
Broodje | Tomaat | Kimchi | Friet | Spek | Cheddar
NO CHICKEN VEGETARISCHE SLAGER (V) | 27
Broodje | Tomaat | Koolsalade | Citroen mayonaise | Friet
BIJGERECHTEN
FRITES UIT ZUYD (V) │ 8
Kimchi mayonnaise
ITALIAANSE LOADED FRIES(V) | 9.5
Parmezaansekaas | Rucola salade | Truffel mayonaise
RUSTIEK BREAD (V) │ 7
Gerookte zeezout boter| olijfolie
SIDE SALAD (V) │ 7
Beste ingrediënten van het seizoen
NAGERECHTEN
KERSEN BROODPUDDING | 13
Amarena kersen ijs | Vanille vla
PASTINAAK WITTE CHOCOLADE PANNA COTTA | 15
Hazelnoot pesto | Biscuit | Selderij gel
POMPOEN SPICE CRÈME BRÛLÉE (V) | 12
Sorbet van bramen
2 GANGEN MENU │ 60
VOORGERECHT – HOOFDGERECHT
2 COCKTAILS
3 GANGEN MENU │ 80
VOORGERECHT – HOOFDGERECHT - DESSERT
3 COCKTAILS
4 GANGEN MENU │ 100
VOORGERECHT – TUSSENGERECHT - HOOFDGERECHT – DESSERTRT
4 COCKTAILS
VOORGERECHTEN
BURRATA (V) |17.5
Tomatenmix | Balsamicoparels | Zwartetruffel
BEETROOT CARPACCIO (V) | 14
Balsamico kersen vinagrette
HERTENTARTAAR │15
Gel van eigeel | Ingelegde radijs | Zwarte knoflook krokant
COQUILLES│ 18
Dragon olie | Parmezaan
SOEPS
POMPOENSOEP (V) | 11
Za-atar | Geroosterdeui | Pompoenpitten
HOOFDGERECHTEN
POMPOEN RAVIOLI (V) | 21
Walnoten saus | Strand paddestoel | Geitenkaas | Beurre Noisette | Salie
EENDENBORST | 24.5
Wortel crème | Paksoi | Sesamcracker | Hoisin jus
RIB EYE STEAK 200gr | 29.5
Mini wortelen | Polenta | Crème van knolselderij | Jus van rode wijn
T-BONE STEAK 400gr | 80
Geroosterde kruidenboter | Jus van rode wijn | Kanton Bearnaise
TARBOT | 24.5
Baby venkel | Spinaziecrème | Beurre Blanc | Peterselieolie
KONING OESTERZWAM (V) | 21
Wortel crème | Alkmaarse gort | Champignon crumble
BURGERS
FLOOR17 BLACK ANGUS BURGER │ 25
Broodje | Tomaat | Kimchi | Friet | Spek | Cheddar
NO CHICKEN BURGER 'VEGETARISCHE SLAGER' (V) | 24
Broodje | Tomaat | Koolsalade | Citroen mayonaise | Friet
BIJGERECHTEN
GEROOSTERD WITLOF (V) | 13
Bernaise
AARDAPPELGRATIN | 13.5
Rozemarijn | Old Amsterdam kaas
FRITES UIT ZUYD (V) | 7
Kimchi mayonnaise
ITALIAANSE LOADED FRIES (V) 9.5
Parmezaansekaas | Rucola salade | Truffel mayonnaise
SALADE (V) | 7
Beste ingrediënten van het seizoen
RUSTIEK BROOD (V) | 7.5
Gerookte zeezout boter | olijfolie
NAGERECHTEN
KERSEN BROODPUDDING | 13.5
Amarena kersenijs | Vanille vla
PASTINAAK WITTE CHOCOLADE PANNA COTTA | 15
Hazelnoot pesto | Biscuitgebak | Selderij gel
POMPOEN SPICE CRÈME BRÛLÉE (V) | 12.5
Sorbet van bramen
COCKTAILS
BASKING IN THE GLOW | 16
Pisco | Orange Marmalade | Aperol |Walnut | Cinnamon | Lime
CHURN & BURN 16
Brown Butter Bourbon | Sage | Sesame | Dandelion Burdock Bitters | Smoke
NOT FAR FROM THE TREE | 13
Ketel One Vodka | Apple | Toasted Oat | Thyme | Lemon | Ginger Beer
CHARMER | 14
Ketel One Vodka | Espresso | Pumpkin Coffee | Cordial | Speculaas | Pumpkin Spice
HARVEST MOON | 16
Bourbon | Blackberry | Cacao | Cocchi Americano | Rosa | Lemon | Bay Leaf
AS ABOVE, SO BELOW | 15
Havana Club | Lime | Mint | Moët & Chandon | Mango Foam
PANDEMONIUM | 17
Blanco Tequila | Pandan liqueur | Passion Fruit | Vanilla | Moet & Chandon Sidecar | Star Dust
THE POET'S MUSE | 16
Milk-Washed Plantation Grande Reserve | Campari | Cocchi Storico | Mole Bitters
MOTHER OF PEARL | 17
The Stillery Dutch North Sea Gin | Grapefruit | Bergamot | Lemon | Prosecco | Kalamansi Pearls
EQUINOX | 15
Cognac | Cinnamon | Chamomile | Lemon | Egg White | Angostura
THE ANTIDOTE | 30+
Choose Your Spirit | Hibiscus | Guava | Honey | Spiced Red Wine |
DEALER'S CHOICE
Can’t find a cocktail that speaks to your soul? Embrace the twists and turns of fate with The Wheel of Fortune and allow one of our cocktail diviners to make you something tailored to your tastes
VEELGESTELDE VRAGEN
Je kan voor maximaal 8 personen reserveren via
de reserveringswidget rechtsonder in het scherm. Voor groepen tussen 8 en 20 personen, kan je ons bellen of mailen naar info@floor17.com of +31 (0) 20 207 0217. Ben je van plan met een groep van 20 of meer te komen? Stuur een mailtje naar events@floor17.com!
Jazeker, onze menukaart heeft een scala aan vegetarische en veganistische gerechten.
Als je speciale dieetwensen hebt, laat het ons even weten, dan houden we daar rekening mee.
Wij zijn een ‘contantloos’ hotel, wat betekent dat je alleen kunt afrekenen met je bankpas of creditcard.