Maximale smaak op 85m hoogte

Menu

Kom langs voor een cocktail bij zonsondergang, een klein hapje of een ontspannen diner! Alles is mogelijk: we hebben een dakterras, restaurant & cocktailbar én een complete vergader etage – verdeeld over drie verdiepingen! Bekijk onze verschillende menu’s met lokaal geïnspireerde gerechten en drankjes, en check of er wat bijzit dat jouw smaakpapillen doet prikkelen.

LUNCH

FOODTAILS PAIRING MENU

DINNER

SIGNATURE COCKTAILS

SANDWICHES

CLUB SANDWICH KIP | 19.5

Ei | Spek | Tomaat | Kaas

TOAST MET CHAMPIGNONS (V) | 14

Basilicum mayonaise | Rucola | Tomaat

BAGEL GEROOKTE ZALM | 15

Roomkaas | Avocado | Gekiemde groenten

SOEP

POMPOENSOUP (V) | 14.5

Za-atar | Geroosterde ui | Pompoenpitten

SALADE

CAESAR SALADE │ 19.5

Kip | ei | Parmezaanse kaas | Ansjovis

BURRATA SALAD (V) | 19.5

Zongedroogde tomaat | Balsamico kersen vinaigrette | Winter zwartetruffel

BURGERS

FLOOR17 BLACK ANGUS BURGER | 29

Broodje | Tomaat | Kimchi | Friet | Spek | Cheddar

NO CHICKEN VEGETARISCHE SLAGER (V) | 27

Broodje | Tomaat | Koolsalade | Citroen mayonaise | Friet

BIJGERECHTEN

FRITES UIT ZUYD (V) │ 8

Kimchi mayonnaise​

ITALIAANSE LOADED FRIES(V) | 9.5

Parmezaansekaas | Rucola salade | Truffel mayonaise

RUSTIEK BREAD (V) │ 7

Gerookte zeezout boter| olijfolie

SIDE SALAD (V) │ 7

Beste ingrediënten van het seizoen

NAGERECHTEN

KERSEN BROODPUDDING | 13

Amarena kersen ijs | Vanille vla

PASTINAAK WITTE CHOCOLADE PANNA COTTA | 15

Hazelnoot pesto | Biscuit | Selderij gel

POMPOEN SPICE CRÈME BRÛLÉE (V) | 12

Sorbet van bramen

2 GANGEN MENU │ 60

VOORGERECHT – HOOFDGERECHT

2 COCKTAILS

3 GANGEN MENU │ 80

VOORGERECHT – HOOFDGERECHT - DESSERT

3 COCKTAILS

4 GANGEN MENU │ 100

VOORGERECHT – TUSSENGERECHT - HOOFDGERECHT – DESSERTRT

4 COCKTAILS

VOORGERECHTEN

BURRATA (V) |17.5

Tomatenmix | Balsamicoparels | Zwartetruffel

BEETROOT CARPACCIO (V) | 14

Balsamico kersen vinagrette

HERTENTARTAAR │15

Gel van eigeel | Ingelegde radijs | Zwarte knoflook krokant

COQUILLES│ 18

Dragon olie | Parmezaan

SOEPS

POMPOENSOEP (V) | 11

Za-atar | Geroosterdeui | Pompoenpitten

HOOFDGERECHTEN

POMPOEN RAVIOLI (V) | 21

Walnoten saus | Strand paddestoel | Geitenkaas | Beurre Noisette | Salie

EENDENBORST | 24.5

Wortel crème | Paksoi | Sesamcracker | Hoisin jus

RIB EYE STEAK 200gr | 29.5

Mini wortelen | Polenta | Crème van knolselderij | Jus van rode wijn

T-BONE STEAK 400gr | 80

Geroosterde kruidenboter | Jus van rode wijn | Kanton Bearnaise

TARBOT | 24.5

Baby venkel | Spinaziecrème | Beurre Blanc | Peterselieolie

KONING OESTERZWAM (V) | 21

Wortel crème | Alkmaarse gort | Champignon crumble

BURGERS

FLOOR17 BLACK ANGUS BURGER │ 25

Broodje | Tomaat | Kimchi | Friet | Spek | Cheddar

NO CHICKEN BURGER 'VEGETARISCHE SLAGER' (V) | 24

Broodje | Tomaat | Koolsalade | Citroen mayonaise | Friet

BIJGERECHTEN

GEROOSTERD WITLOF (V) | 13

Bernaise

AARDAPPELGRATIN | 13.5

Rozemarijn | Old Amsterdam kaas

FRITES UIT ZUYD (V) | 7

Kimchi mayonnaise

ITALIAANSE LOADED FRIES (V) 9.5

Parmezaansekaas | Rucola salade | Truffel mayonnaise

SALADE (V) | 7

Beste ingrediënten van het seizoen

RUSTIEK BROOD (V) | 7.5

Gerookte zeezout boter | olijfolie

NAGERECHTEN

KERSEN BROODPUDDING | 13.5

Amarena kersenijs | Vanille vla

PASTINAAK WITTE CHOCOLADE PANNA COTTA | 15

Hazelnoot pesto | Biscuitgebak | Selderij gel

POMPOEN SPICE CRÈME BRÛLÉE (V) | 12.5

Sorbet van bramen

COCKTAILS

BASKING IN THE GLOW | 16

Pisco | Orange Marmalade | Aperol |Walnut | Cinnamon | Lime

CHURN & BURN 16

Brown Butter Bourbon | Sage | Sesame | Dandelion Burdock Bitters | Smoke

NOT FAR FROM THE TREE | 13

Ketel One Vodka | Apple | Toasted Oat | Thyme | Lemon | Ginger Beer

CHARMER | 14

Ketel One Vodka | Espresso | Pumpkin Coffee | Cordial | Speculaas | Pumpkin Spice

HARVEST MOON | 16

Bourbon | Blackberry | Cacao | Cocchi Americano | Rosa | Lemon | Bay Leaf

AS ABOVE, SO BELOW | 15

Havana Club | Lime | Mint | Moët & Chandon | Mango Foam

PANDEMONIUM | 17

Blanco Tequila | Pandan liqueur | Passion Fruit | Vanilla | Moet & Chandon Sidecar | Star Dust

THE POET'S MUSE | 16

Milk-Washed Plantation Grande Reserve | Campari | Cocchi Storico | Mole Bitters

MOTHER OF PEARL | 17

The Stillery Dutch North Sea Gin | Grapefruit | Bergamot | Lemon | Prosecco | Kalamansi Pearls

EQUINOX | 15

Cognac | Cinnamon | Chamomile | Lemon | Egg White | Angostura

THE ANTIDOTE | 30+

Choose Your Spirit | Hibiscus | Guava | Honey | Spiced Red Wine |

DEALER'S CHOICE

Can’t find a cocktail that speaks to your soul? Embrace the twists and turns of fate with The Wheel of Fortune and allow one of our cocktail diviners to make you something tailored to your tastes

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan voor maximaal 8 personen reserveren via
de reserveringswidget rechtsonder in het scherm. Voor groepen tussen 8 en 20 personen, kan je ons bellen of mailen naar info@floor17.com of +31 (0) 20 207 0217. Ben je van plan met een groep van 20 of meer te komen? Stuur een mailtje naar events@floor17.com!

Ja, het is mogelijk om met een rolstoel naar Floor17 te komen.

Jazeker, onze menukaart heeft een scala aan vegetarische en veganistische gerechten.
Als je speciale dieetwensen hebt, laat het ons even weten, dan houden we daar rekening mee.

Wij zijn een ‘contantloos’ hotel, wat betekent dat je alleen kunt afrekenen met je bankpas of creditcard.